eng
Copenhagen
11:01
Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier
Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - photo 1 Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - photo 2 Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - photo 3 Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - photo 4
Posted: 30 April 2019, 10:30

Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier

9.99 /piece
Максимов Максим
региональный представитель
,  Dnipro, UA
Flagma member since 28 December 2018

Description

Gaffel til udskrivning af bihoneycombs (kultivator til stripping af honningkagen) er designet til udskrivning af honningkage honningrammer. Kultivator gaffel er meget nem at bruge. Designet er meget stærkt og tænkt ud til den mindste detalje. For eksempel tjener en smal række nåle til at arbejde på svært tilgængelige steder på rammen, hvor cellerne har en ujævn overflade. Hold stikket ved håndtaget, bevæge dig jævnt rundt om rammen og tag rullen af. Dette design giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udskrive rammen.
Denne stik sammenligner fordelagtigt med mere overkommelige og kinesiske modparter anvendte materialer. For eksempel er gaffelmateriale belgisk, medicinsk, høj kvalitet rustfrit stål 1 mm (fødevarekvalitet), og håndtaget er lavet af træ. Alle materialer er miljøvenlige!

Ad number: 1713243   |  views: 10
,  Dnipro, UA
Flagma member since 28 December 2018
Contact the company
Максимов Максим
региональный представитель
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Write a message
Select category
×
Login to your account