rus
Копенгаген
11:35
Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier
Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - фото 1 Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - фото 2 Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - фото 3 Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier - фото 4
Добавлено: 30 апреля 2019, 10:30

Gaffel til udskrivning af honningkøbsbier

9.99 /штука
Максимов Максим
региональный представитель
,  Днепр, UA
на Флагма с 28 декабря 2018

Описание

Gaffel til udskrivning af bihoneycombs (kultivator til stripping af honningkagen) er designet til udskrivning af honningkage honningrammer. Kultivator gaffel er meget nem at bruge. Designet er meget stærkt og tænkt ud til den mindste detalje. For eksempel tjener en smal række nåle til at arbejde på svært tilgængelige steder på rammen, hvor cellerne har en ujævn overflade. Hold stikket ved håndtaget, bevæge dig jævnt rundt om rammen og tag rullen af. Dette design giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udskrive rammen.
Denne stik sammenligner fordelagtigt med mere overkommelige og kinesiske modparter anvendte materialer. For eksempel er gaffelmateriale belgisk, medicinsk, høj kvalitet rustfrit stål 1 mm (fødevarekvalitet), og håndtaget er lavet af træ. Alle materialer er miljøvenlige!

Номер объявления: 1713243   |  просмотров: 11
,  Днепр, UA
на Флагма с 28 декабря 2018
Свяжитесь с компанией
Максимов Максим
региональный представитель
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет